skip to Main Content
20180809_101813

Dak reiniging

Voor het dak reiniging maken we gebruik van een Dynajet dit is een dak reiniging machine. Die bijna voor iedere harde dak geschikt is. Als het nu gaat om een dak met dakpannen of een dak met damwandprofiel ed. De machine kan bijna voor iedere dak worden ingesteld. Een veel voorkomend probleem bij het normaal water hogedrukken van het dak is wateroverlast onder de dakpannen. Met deze techniek is deze probleem verleden tijd. Omdat de machine altijd recht op het ondergrond spuit. En de afstand tussen de ondergrond en de machine altijd hetzelfde blijft. Na het reinigen behandelen we de daken met een mos & algen werende middel.

Deze voorkomt niet dat uw dak vrij blijft van mos en algen maar geef hier een aanzienlijke vertraging in van nieuwe algen en mos aangroei. Jammer genoeg is dit niet op alle soorten daken mogelijk. Dit in verband met de bereikbaarheid van de machine. Uiteraard kunt u het dak ook door ons laten behandelen met anti mos & algenmiddel.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw prijsaanvraag kost niets en is altijd vrijblijvend

De hoge kwaliteit die Saadhoff u biedt, vindt u niet evenredig terug in onze prijzen. Het eerste is hoog en het tweede is laag. Een stelling die wij ook in uw situatie concreet bewijzen als u vrijblijvend en onderstaand uiteraard volledig kosteloos een offerte aanvraagt.

20171121_085139
Back To Top