skip to Main Content
maxresdefault (1)
maxresdefault (1)

Reiniging van zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen doen we met osmosewater eventueel met een speciaal reiniger. April is het beste moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven. De zonnige 6 maanden staan voor de deur en die maanden zorgen de zonnepanelen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst.

Beter met schone zonnepanelen de zomer door dan met bevuilde panelen. Veel leveranciers van zonnepanelen geven aan dat een flinke regenbui je zonnepanelen automatisch reinigt, ze zijn zogenaamd ‘zelf reinigend’.

Het schoonmaken van de zonnepanelen is zogenaamd niet nodig. Nu regent het in Nederland (gelukkig) veel, maar toch moeten we onze ramen, kozijnen en niet vergeten de auto regelmatig wassen. Er is onderzocht dat het jaarlijks schoonmaken van zonnepanelen een extra rendement van minimaal 3% oplevert.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw prijsaanvraag kost niets en is altijd vrijblijvend

De hoge kwaliteit die Saadhoff u biedt, vindt u niet evenredig terug in onze prijzen. Het eerste is hoog en het tweede is laag. Een stelling die wij ook in uw situatie concreet bewijzen als u vrijblijvend en onderstaand uiteraard volledig kosteloos een offerte aanvraagt.

Verschil-reiniging-horizante-en-verticale-zonnepanelen
Back To Top